Yılmaz'a destek için yürüdüler

Yılmaz

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz hafta sonunu partiye katılım ve gösteri yürüyüşü ile geçirdi. Yılmaz partiye çeşitli yöre, mahalle ve derneklerden toplu katılım yapanlarla yürüyüş yaptı. Hafta sonunda iki gün boyunca Saadet Partisine bin

SEÇİMLERE İKİ HAFTA KALDI

Seçimlere az bir zamanın kaldığı şu günlerde adaylar son kozlarını da kullanmaya başladı. Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz geçtiğimiz hafta sonununu partiye katılım törenleri ve yürüyüşlerle geçirdi. Partiye katılımlar dolayısıyla düzenlenen gövde gösterisi yürüyüşüne yüzlerce kişi katıldı. Çeşitli yöre, dernek ve kieşisel olmak üzere >Saadet Partisine iki günde birlerce kişi katılım yaptı. Düzenlenen yürüyüşlerle katılımlar gösteriye dönüştü. İlk gün Zafer Caddesinden Cumhuriyet caddesine kadar yürüyen kalabalık grup seçim bürosu önünde Mahir Yılmaz lehinde sloganlar atarak desteklerini dile getiridiler. Belediye Başkan adayı Mahir Yılmaz ise katılımlarla daha da güç kazandığını Allahın izniyle bu güç sayesinde Belediyeyi alarak halka hizmet hakka hizmet sloganının gerçeğe döndüreceklerini söyledi. Parti katım yapan grupların temsilcileri ile kürsüye çıkan yılmaz herkesi Saadet Saflarına davet etti.

 

KATILIMLAR 30 MARTA KADAR SÜRECEK

Mahir yılmaz katılımların 30 Mart’a kadar sürmesini beklediklerini belirterek son 15 gün içinde partiye binlerce kişinin katıldığını, bu katılımların kendisine büyük destek ve moral olduğunu söyledi. Hafta sonunda ikinci gün ise iki gurup nalinde toplanan vatandaşlar yine Zafer Caddesi ve Cumhuriyet caddesinde gövde gösterisi yaptılar. Özellikle hanımların  yoğun katılım gösterdiği yürüyüşlerin sonunda Mahir Yılmaz ve parti kurmayları katılımcılarla tek tek tokalaşarak verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. İkinci günde de Yılmaz’a destek amaçlı yüzlerce kişinin Saadet Partisi saflarında yer aldığı kaydedildi.  



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız